I experienced the runners high today ... in stead of 29K, I ran 36K ... everything was perfect, I was in the flow and the "Zonienwoud" is the perfect location for a long run. This is the first time I run this distance as a marathontraining ... mostly 32K

Dit was een goede loopweek, alhoewel je in het filmpje zal zien dat er een serieus dieptepunt was (ik zou bijna compassie hebben met mezelf … moest ik niet weten dat het uiteindelijk allemaal wel meeviel), maar eveneens een hoogtepunt (ook wel leuk om terug te zien) … ik veronderstel dat ik toen een gevoel van runners high had ervaren.

Deze week deed ik wat kalm aan (behalve op loopvlak), ik voel immers dat mijn weerstand nog niet is wat hij moet zijn. Ik kruip dus op tijd in bed en ik heb me voorgenomen om even terug met de auto naar het werk te gaan, kwestie van mezelf wat te sparen en niet te diep te gaan … dat mag wel als je 67 km op een week loopt.

Ik heb wel weer enorm veel gesnoept … typisch, als ik me zwak voel, dan vlieg ik in de suikers … nog een maand proberen om de schade te beperken.

 

 

De cijfers

Aantal kilometers gelopen: 65 km
Gewicht (gemiddelde van week): 58,4 kg

Training 1: lopen van het werk naar huis
11.70 km – 1h:07m:32s – 05:46 min/km

Training 2: lopen met Liv
5.79 km – 44m:18s – 07:39 min/km

Training 3: lopen naar het werk
11.30 km – 1h:06m:56s – 05:56 min/km

Training 4: duurloop
36.00 km – 3h:56m:24s – 06:34 min/km