Afstand 41,2 – Hoogtemeters 120 – Bestemming Legoland Billund (Denemarkem) – overnachting camping legoland holiday village


It’s not about the destination, it’s about the journey !!! Dat was ons moto gedurende deze reis, een mooie reis waarin routes regelmatig veranderden, plannen met het grootste gemak werden omgegooid en de bestemming van “thuis” naar “legoland” werd verplaatst omdat we langer in Scandinavië wilden vertoeven.

Maar vandaag, na 414 dagen en 14786 km werd de bestemming bereikt. 

Ik moet zeggen dat ik gemengde gevoelens heb en vandaag tijdens het fietsen had ik een serieuze knoop in mijn maag.

Enerzijds ben ik blij om thuis te komen en familie en vrienden weer eens te zien, terug comfort te hebben en veeeeeel kleren en schoenen ter mijn beschikking.

Anderzijds … verlang ik terug naar de tijd toen het pas begon, toen we nog euforisch waren en het leek of er nooit een einde aan zou komen.

Gelukkig zijn er nog 2 enthousiastelingen … Liv en Vic. Die zien het helemaal zitten om morgen en overmorgen nog 2 natte dagen te spenderen in legoland.

Deze 2 dagen legoland spenderen we trouwens met de koeka, die met de auto tot hier is komen rijden. Zij zal ervoor zorgen dat we zondag Elewijt terug binnenkomen en niet besluiten nog wat verder te fietsen.