Bedankt … voor al jullie lieve berichtjes, op de blog, op instagram, op facebook, via het contactformulier, mail, whatsapp, … 

Ik wist dat jullie met veel waren maar als ik zo al die persoonlijke berichtjes krijg dan is dat toch wel oveweldigend. Jullie zijn de beste !!!

De blog bestaat al bijna 10 jaar en zal ook na de reis nog blijven bestaan, maar van zodra we thuis zijn niet meer in “dagboekformat” (zeker niet meer dagelijks en ook geen opsomming meer van alles wat we doen). Een verslag legoland hebben jullie nog wel tegoed, morgen en ik veronderstel dat er nog wel iets betreffende de thuiskomst komt ook.

Ik heb nog wel één verzoek voor jullie … een belangrijk voor mij. 

Ik wil namelijk nog iets samenvattends doen rond deze reis … ik ben er nog niet uit in welke vorm, maar ik zou het tof vinden moesten jullie je opmerkingen, bedenkingen en vooral vragen betreffende onze reis met mij delen. 

Hoe vinden wij onze schone plekskes, hoe kan iemand die normaal elke dag haar haar wast meer dan een week wildkamperen zonder vettig haar te krijgen, miste je geen me-time, hoe maak je broodjes op een stok …. ????

Ik zou het heel tof vinden moesten jullie je vragen … hoe simpel/voor de hand liggend/moeilijk/subjectief/persoonlijk/…. ook, met mij willen delen. Oftewel via de commentaren hieronder, oftewel via mail naar annelyse@annelyse.be, oftewel via het contactformulier.

Geen probleem als het anoniem is, maar laat die vragen maar komen, want wat voor mij/ons evident is, is dat voor de rest natuurlijk niet altijd.

Nen dikke merci bij voorbaat xxx