Elke morgen van de #helweek tijdens het lopen zie ik dit schatje #helweek #runnersofinstagram #run #iloverunning

 

Geen idee wat het thema van vandaag nu net inhield … ik herinner me vaag iets dat je super positief moest zijn en jezelf bewierooken. Ik heb echter geen tijd gehad (euhm prioriteit gegeven) om het hoofdstuk nog eens opnieuw te leven in voorbereiding.

Ik stond vanmorgen wel terug op 5u op en nog steeds ging het vlot, ondanks het feit dat ik de dag voordien 40u wakker was en dat ik pas om 22u30 ipv 22u was gaan slapen (ik was dus zelfs 40,5u wakker)

Ik ging weer mijn gebruikelijke 10km toertje lopen en trok deze keer eens een foto van dit schatje hierboven.

Om 8u30 had Vic al zwemles … hij doet dat goed, het zal misschien niet meer lukken om voor onze congé te kunnen zwemmen, maar ik heb er al mijn vertrouwen in dat hij het binnen 5 lessen wel onder de knie heeft. Leuk om te zien hoe goed hij zijn best doet.

 

Binnen 5 lessen kan hij het gegarandeerd #zwemmen #vicTegen 10u was ik terug thuis en ging ik eens aan het ramen wassen beginnen, maar ik besefte ook dat ik hééél moe was … en totaal geen goesting had. Mijn bed lonkte …en ik sprong erin … voor een dikke 2u. Jammer genoeg ben ik ook op heterdaad betrapt door de man.

Maar ik voel me niet schuldig, want daarna stond ik op en begon ik wel aan de ramen, en ik had er plezier in, want ik was niet moe meer.
Dat nachtje doordoen, echt waar … niet tof.
Een helweek is misschien voor herhaling vatbaar, maar dat nachtje doordoen slaagt echt op niks. Vermoeidheid is den duvel … als ik moe ben begin ik ongezond te eten, te facebooken, aan mijn nagels te bijten en lui te wezen.

In elk geval … ik ben nog niet rond … met de ramen. Wij hebben immers een groot huis met veel hoge ramen. Maar ik heb wel eindelijk de moed gehad om eraan te beginnen, en dat is al héél wat.

Soit … ik ga hier afronden want het is nu 22u32 en morgen is het weer vroeg dag (voor de laatste keer).