Dag 4 loopt over in dag 5 #helweek #10km #iloverunning #instarunners

 

Dit was de dag waar ik het zwaarst tegenop zag. Het nachtje door doen … als ik geen congé kon nemen zou ik er zelf niet aan beginnen.
En neen … ik kon geen congé nemen … en ja … ik begon er toch aan.

Ik moet zeggen dat de nacht goed vorderde. Ik was pas na middernacht thuis van een werklunch en daarna blogde ik nog wat, bakte ik 2 vriendschapscakes (voor de collega’s en voor het gezin), deed ik nog wat was, bestelde ik online een boekentas voor de zoon die naar het eerste leerjaar gaat en nog wat meer kleine dingen.
Op het einde moest ik me haasten om nog mijn dingen klaar te krijgen voor ik moest gaan lopen.

Het lopen ging nog vrij vlot. Het was wel grappig … ik passeerde langs het grasveld van het school en zag daar allemaal tentjes staan, toen ik een uurtje later terug passeerde stond mijn oud-leraar juist op. Samen met de zesdejaars hadden ze daar gekampeerd.

IMG_20150626_214730

Alhoewel ik me al bij al nog wel minder miserabel voelde als ik verwachtte, was het ook de minste dag van alle heldagen. Ik heb 1 nagel afgebeten, ik heb een cola light gedronken en me aan social media bezondigd. En minder nuttigs gedaan als de vorige dagen.
Vermoeidheid is nefast voor de doorzetting.
Sorry, maar zo’n nachtje doordoen … daar geloof ik niet in (toch niet als het gaat om productiviteit … als het om plezier gaat, dan kan het natuurlijk een ander verhaal zijn)

Verwennerij #watermeloen #fruit

 

Gelukkig werden we bij de mamie nog verwend met lekkers en gezonds.

IMG_20150626_214405En hebben we nog het plezier van de pino hase … die blijft nog even de hit.