Deze zondag deed ik rebels, ik stond pas om 5u30 op. Ik vond dat het me gegund was, nadat mijn dochter mijn nachtrust wat had gehypothekeerd door per sé bij ons in bed te willen slapen, om daarna niet meer te kunnen slapen en dan hysterisch te worden door -wat we vermoeden- groeipijnen.

Dag 7 van de #helweek stond ik pas op om 5u30 #rebel maar ging ik wel nog mijn 10k lopen #iloverunning #run #nevernotrunning

Voor de rest van de dag was voor mijn part de helweek gedaan. Alhoewel de kinderen met een slecht humeur mijn dag tot een hel wilden maken, met als dieptepunt Vic die een schoen naar Bjeurn zijn hoofd smeet … die heeft weer een weekje zonder iPad verdiend.

Verder ben ik ook buiten mijn comfortzone gegaan toen Bjeurn en ik de eerste lange rit samen op de Pino Hase deden. 25-30 km/u reden we … ik vind dat nu toch wel eng in de voorste positie op de fiets, waar je niet kan sturen, noch remmen. Ik kon enkel vertrouwen hebben in mijn man, mij goed vasthouden en mijn ogen sluiten op de enge stukken.
Maar ’t was wel super tof … smaakt naar meer … ik vermoed wel dat ik morgen stijve billen bezit.

Ook ben ik vandaag eens goed verschoten toen ik de kippen van de buren ging eten geven. Toen ik het kotje opende en al met mijn handen het eten in hun voederbakje aan het doen was, sprintte er ineens een rat weg uit dat kippenhok … niet goed voor mijn tikker … gelukkig was de rat al weg voor ik het goed en wel door had.

En nu zit het erop … de helweek. Morgen plan ik nog een eindconclusie te maken.
Ik zal het nog missen, de loopjes om 5u ’s morgens, alhoewel ik hier beter zou mee doorgaan, want het weer leent zich de komende dagen niet echt tot overdag lopen.