Ninglinspo – het filmpje

2017-10-31T22:33:03+00:00januari 5th, 2016|Categories: Travel|Tags: , , , , |6 Comments


Het filmpje van de Ninglinspo was blijkbaar geblokkeerd op youtube in 244 landen … dat is veel, héél veel, want er zijn blijkbaar maar 195 landen.

Het heeft iets te maken met de muziek die ik op de achtergrond plaatste, jammer want “Riverside” van Agnes Obel was wel toepasselijk.
Ik weet nochtans dat je kan opzoeken op de Youtube Audio Library welke muziek je kan gebruiken, maar ik zocht blijkbaar verkeerdelijk op “Riverside” van Sidney Samson.
Ondertussen werd het vervangen door “Perfect Day” van Lou Reed, dat slechts in 2 landen geblokkeerd is (sorry Stien en Haaike).

In elk geval ben ik wel wat teleurgesteld in jullie … ondertussen is dit bericht met geblokkeerd filmpje al door een 100-tal mensen gelezen en niemand laat me weten dat het filmpje onbeschikbaar is … en dat terwijl ik er zoveel werk heb in gestoken. Tsss, van mijn lezers moet ik het alvast niet hebben.

Maar soit … even goede vrienden … zolang jullie me blijven waarschuwen als ik -dt fouten schrijf is het ok.
Hier nog een tweede poging tot online plaatsen van het filmpje … want ondanks het ontbreken van “Riverside” ben ik toch blij met het resultaat.

Wat vinden jullie trouwens van het medium Youtube? Klik jij daar soms rond? Hoe lang mogen filmpjes van jullie zijn? Zijn jullie geïntereseerd in meer filmpjes hier of niet?
(waarschijnlijk hou ik even veel rekening met jullie mening, als met de mening van mijn man nadat ik hem heb gevraagd te kiezen tussen 2 outfits … maar ik ben toch benieuwd, want ik begin Youtube meer en meer te ontdekken en te appreciëren)

 

6 Comments

 1. Kristof 5 januari, 2016 at 14:07 - Reply

  Leuk filmpje van een leuke wandeling.

  YouTube blijft voor mij nog altijd een geweldig medium. Er is vanalles te vinden en ondertussen zijn er ook genoeg mensen professioneel mee bezig zodat de kwaliteit echt wel goed zit. Het is de perfecte combinatie tussen Google, Netflix, Wikipedia en gewoon TV kijken.

  Als ik wat tips mag geven rond het filmpje
  – Best om een statief(je) te gebruiken. Als je uit de hand filmpt, worden beelden snel schokkerig.
  – Soms is het goed om een zachtere overgang te gebruiken. Zeker als je van het ene tafereel naar het andere gaat. Daardoor krijg je een rustpunt in de film.
  – Korter is altijd beter. Je kan voor jezelf een filmpje van 5 minuten maken maar schrap maximaal alvorens te posten. Als er genoeg hits zijn, kan je alsnog een langere director’s cut maken.

  Veel succes

 2. Tita 5 januari, 2016 at 18:08 - Reply

  Wij zijn in 2015 in het voorjaar ook daar geweest. De plusdochter heeft nog nooit zo flink gewandeld. :-)

 3. Le petit requin 8 januari, 2016 at 11:33 - Reply

  In Zwitserland werkt het blijkbaar toch probleemloos, hoera!

  Ik vind filmpjes zeker leuk, al lees ik nog altijd liever tekst, dus wat mij betreft liefst een afwisseling tussen beide :)

  • Annelyse 20 januari, 2016 at 11:33

   de tekst blijft het belangrijkste, de filmpjes zijn een leuke aanvulling (voor mij toch … filmpjes hebben niet zo héél veel succes merk ik … maar zolang ik er plezier aan beleef blijven ze verschijnen)

 4. Ellen 14 januari, 2016 at 21:53 - Reply

  Filmpje werkte die enkele 100m van bij jou tot bij mij perfect zalig. Meer nog, ik maak er mn verjaardagskado aan mezelf van, en ga (als het weer het toelaat) met ons 7’en jullie eind januari beetje na apen ;) Wil je een filmpje terug ;) ?

  • Annelyse 15 januari, 2016 at 11:41

   een filmpje terug mag altijd ;-)

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.