Het filmpje van de Ninglinspo was blijkbaar geblokkeerd op youtube in 244 landen … dat is veel, héél veel, want er zijn blijkbaar maar 195 landen.

Het heeft iets te maken met de muziek die ik op de achtergrond plaatste, jammer want “Riverside” van Agnes Obel was wel toepasselijk.
Ik weet nochtans dat je kan opzoeken op de Youtube Audio Library welke muziek je kan gebruiken, maar ik zocht blijkbaar verkeerdelijk op “Riverside” van Sidney Samson.
Ondertussen werd het vervangen door “Perfect Day” van Lou Reed, dat slechts in 2 landen geblokkeerd is (sorry Stien en Haaike).

In elk geval ben ik wel wat teleurgesteld in jullie … ondertussen is dit bericht met geblokkeerd filmpje al door een 100-tal mensen gelezen en niemand laat me weten dat het filmpje onbeschikbaar is … en dat terwijl ik er zoveel werk heb in gestoken. Tsss, van mijn lezers moet ik het alvast niet hebben.

Maar soit … even goede vrienden … zolang jullie me blijven waarschuwen als ik -dt fouten schrijf is het ok.
Hier nog een tweede poging tot online plaatsen van het filmpje … want ondanks het ontbreken van “Riverside” ben ik toch blij met het resultaat.

Wat vinden jullie trouwens van het medium Youtube? Klik jij daar soms rond? Hoe lang mogen filmpjes van jullie zijn? Zijn jullie geïntereseerd in meer filmpjes hier of niet?
(waarschijnlijk hou ik even veel rekening met jullie mening, als met de mening van mijn man nadat ik hem heb gevraagd te kiezen tussen 2 outfits … maar ik ben toch benieuwd, want ik begin Youtube meer en meer te ontdekken en te appreciëren)