Binnenkort zijn we YouTube-stars, we deden immers een interview met Maria (onze Deense buurvrouw) voor haar YouTube-kanaal. 

zo werd de homeschooling gefilmd 

en toonden de kinders ook hun ‘ziplock’zakje … hierin mogen de kinderen alle hun speelgoed, persoonlijke spullen (zoals de brieven van de klasgenoten, …) , schelpen, … bewaren. Maar vol is vol … eens het zakje vol is moeten er keuzes gemaakt worden.

   

Grappig … ik kijk thuis wel regelmatig YouTube maar het is de eerste keer dat ik effectief een “digital nomad” tegenkom. Een boeiende manier van leven, maar ik denk dat het werk dat erin kruipt niet te onderschatten is.  Soit, ik ben benieuwd naar het resultaat … we delen het wel eens het online staat.

    

Als het aan Bjeurn had gelegen waren we in de namiddag weer naar Firenze gegaan, maar de rest van de familie had meer behoefte aan rust … en ook eens aan gewoon wat spelen en vriendjes maken, rondhangen, praten met de anderen op de camping, …. 
En zo trok Bjeurn er alleen op uit terwijl wij ter plaatse bleven … iedereen content.

Mij vond je in de namiddag alvast zó, in een geleende stoel met het dekentje op mijn schoot. Heerlijk.

De kinders speelden wat op de camping, ik moet er altijd mee lachen hoe populair onze kinders hun autootjes zijn. Er ontbreken al 2 wielen en de voorruit is stuk, maar elk kind dat we tegenkomen is gek van de auto’s … waarschijnlijk door het touwtje dat eraan hangt.

En Bjeurn deed zijn mini citytrip.

’s avonds deden we de eerste BBQ van het jaar, altijd handig, vrienden met een BBQ te hebben. Later kwam ook nog het Duitse koppel erbij zitten, gezellig … we zijn ook vrij gelijkaardig … allemaal er een tijd tussenuit met het gezin. Al ben ik er zeker van dat ze allemaal blij waren dat zij niet in de tent moesten slapen.

Vandaag was mooi … morgen trekken we weer verder met mooie herinneringen.