We waren wat afgeleid door een marathon die we moesten lopen, en eens deze gelopen was kwam het besef:”Shit, onze reis komt echt dicht bij, en we moeten nog super veel doen !!!Liv en Vic op Pino

Het zijn ook geen leuke dingen die we nu moeten doen

afscheidsfeestjes plannen (ik doe dat niet graag “feestjes organiseren”), schoolzaken waaronder schoolboeken proberen digitaal vast te krijgen (tot nu toe nog niet veel succes, op hoop van zegen want anders moeten we beginnen inscannen), EHBOkit samenstellen, bankzaken, verzekeringen, auto verkopen (en hopen dat hij nog even blijft rijden, dat is héél spannend), administratieve rompslomp, dingen aankopen, de fietsen tunen en eens kijken of we al onze bagage gaan meekrijgen, gepaste kledij zoeken om mee te nemen (dat is vooral voor mij een probleem, want ik wil er niet teveel als een trekker uitzien),   ….

Je zou voor minder wensen dat je al op je fiets zat.

In elk geval, het aftellen begint en het verlangen om te vertrekken is groot. Dat merk je ook in het volgende filmpje dat we een tijd geleden maakten. Hier beantwoorden Liv, Vic en ik de vraag “Waar wil je het liefst naartoe?” (let ook op Liv en Vic als ik aan het woord ben)