De fietsen zijn zo goed als nieuw … alle tandwielen, rem- en versnellingskabels, remblokjes vervangen en Bjeurn zijn achterwiel is helemaal herspaakt. We hopen nu gesteld te zijn tot het eind.

    
Ook Vic is nieuw, ik mocht zijn haar eindelijk knippen. Wel 2 keer vandaag om precies te zijn, want bij nader inzien vond hij de eerst coupe toch niet zo geslaagd (ik ook niet trouwens). Nu is het beter, maar of zijn nieuwe snit het echt schoon is, daar ben ik nog niet uit. Maar hier trekken we ons dat allemaal niet aan, we hebben een jaartje volledige vrijheid van uiterlijk !!!

    

    

     

  

    


   

   

’s namiddags combineerden we 2 dingen die ik weleens graag doe … een begraafplaats bezoeken en geocachen. Door dat laatste belandden we ook op een tof terras van het beste café tot nu toe in Litouwen. Dat zijn de beste cafékes … degene die je niet zoekt, maar die je overkomen.

     

Nog een laatste keer slapen in ons appartement op onze tempurmatras, daarna zijn we terug toegewezen op onze tent. 

Ik ben zo benieuwd voor de volgende dagen, zullen we wel winkels tegenkomen, waar zullen we slapen (er zijn bijna geen campings en “warm showers” onderweg), zal het weer meevallen (de voorspellingen zeggen dat de temperatuur zakt en dt het zal regenen), zullen we veel dieren spotten, zal het schoon zijn, komen we in the middle of nowhere terecht of valt dat wel mee? 

Veel onbekende factoren dus … spannend !!!

Ps. Ik weet het TTIWWP (this tread is worthless without picture), maar foto’s van Vic zijn kapsel zullen nog wel volgen.