Oh .. wat waren we blij toen we onze fietsen gingen ophalen bij DHL en we ze helemaal ongeschonden konden terugzien. Onze fietsen uit handen geven … dat voelde toch wat als je eerste baby naar de creche doen en denken dat niemand daar, er zo goed voor kan zorgen als jij.

    

Nen dikke merci Guy en de anderen van DHL voor het transport van onze babies.

 

      

    

Ondertussen brachten we de fietsen ook al binnen bij de fietsenmaker … we stelden de vraag of ze een wiel konden herspaken tegen zaterdagavond en dat zagen ze zitten. Maar toen we de fietsen dan binnendeden kwam er ook nog het gedacht om remkabels en versnellingskabels te vervangen, kettingen te vervangen, tandwielen te vervangen, krankset te bekijken omdat er speling op zit, … De fietsenmakers gaan goed mogen doorwerken.

   

     

   

   

    

 

          

De rest van de dag was citytrip … hier zien ze Europa nog graag trouwens, er waren Europese festiviteiten gaande.

    

    

We gingen ook nog eens op restaurant en deze keuze was speciaal voor de kinderen … we gingen eten in het Cat Café.

Daar lopen 15 katten rond die je kan aaien en die graag mee aan de tafel komen zitten. Heel plezant, maar een beetje te strikt naar onze goesting en met ijzeren hand gerund (bij het binnenkomen moest je overschoentjes aandoen en handen wassen, als het interessant werd en de katten elkaar in de haren wouden vliegen was er altijd wel iemand van het personeel die het zag en het voorkwam, … ). De kinderen waren super enthousiast en daarvoor doe je het natuurlijk, maar geef Bjeurn en mij maar liever een bruine kroeg.