Ben ik eindelijk overtuigd geraakt van Endomondo … blijkt dat al mijn vriendjes (buiten de twee belangrijkste :-) ) op Runkeeper zitten.

Een vergelijk dan maar … dacht ik. Maar het was me al zeer snel duidelijk wat het zou worden. Ondanks het feit dat runkeeper een schonere layout heeft, en ondanks dat ik daar meer vriendjes heb zitten overheerst voor mij de functionaliteit nl.

Importeren vanuit garmin

Endomondo: op een hip en een wip in batch geïmporteerd
Runkeeper: Activiteit per activiteit te importeren, duurt ook nog eens zeer lang om in te laden en … de activiteiten staan geeneens gesorteerd op datum. Runkeeper is wat mij betreft niet compatibel met garmin.

Ik loop en fiets immers veel liever met mijn garmin dan met mijn gsm. Ten eerste … ik kan mijn gsm niet op mijn fiets bevestigen, ten tweede, moest ik het kunnen, ik kan het scherm toch niet lezen als de zon erop schijnt. Die GSM zal eerder een backup zijn in geval van lege garmin-batterij.

U bent dus nog steeds welkom om mijn vriend te worden op endomondo!!!

Nu nog eens op regelmatige basis beginnen lopen, want het is moeilijk tegenwoordig. Wel heb ik een nieuwe looppartner gevonden. Een zeer enthousiast persoontje … mademoiselle Liv.

Wij gaan ’s zondags samen lopen (weliswaar uit noodzaak, want anders geraak ik nooit op de loop). Liv in de loopbuggy (naar iedereen aan ’t zwaaien en als ze niemand ziet spamt ze mij met waarom vragen) en als ze zin heeft mag ze naast mij lopen tot ze moe is.
En feitelijk doet ze dat héél goed …