Héél content over mijne garmin, daar niet van, maar de software mankeerde nog één ding … het sociale aspect.
En net daar komt endomondo wel tegemoet … je kan vriendjes maken, elkaar uitdagen, gegevens delen … toeren delen.

En het schone is … geheel compatibel met garmin en/of android (iPone).
Je kan je gegevens super gemakkelijk via de garmin inladen … of als je garmin weer eens plat is (zoals bij mij regelmatig gebeurt) kan je met je android of iPhone gaan lopen.

De hedendaagse technologie is zo machtig … wat kan ik genieten van die dingen … ik ben eigenlijk 30 jaar te vroeg geboren.

Aanschouw ook links de -overigens zeer lelijke- endomondowidgets. Zoals je ziet heb ik al meer dan 300 km gefietst en dit alles in de laatste 2 weken. Het feit dat mijn gemiddelde snelheid zo laag ligt, is mede te danken aan het feit dat ik regelmatig ook met Liv een toertje doe … want bij het woon-werk verkeer ga ik er natuurlijk voor.

En alhoewel ik dit jaar nog maar 6 keer gelopen heb, ben ik stillekesaan terug aan ’t beginnen.
Stillekesaan, want tijd en energie ontbreekt dikwijls en nu is de combinatie met het startende fietsen niet gemakkelijk.
Ik moet me immers terug klaarstomen voor de loop in Elewijt. Hier heb ik immers een speciale band mee, ik ben immers speciaal beginnen lopen omdat ik deze persé wou meelopen. Ondertussen heb ik hier al de 5km, 10,5km en de halve marathon gedaan… dit jaar zal ’t waarschijnlijk de 5km (met loopbuggy) worden.

PS. ik heb nog maar 2 endomondovriendjes (ons Lien en een goede fotograaf) en hoe meer zielen hoe meer vreugde. Registreren en mijn vriend worden dus (waarom denk je anders dat ik zoveel reclame maak)