Wat gazon en een muur ... meer hebben we even niet nodig.

 

 • Op school doen ze van gezonde week (de koeken worden geband), en tot de grote frustratie van Liv doen we er thuis ook aan mee.
  Liv stelde voor om ook eens ongezonde week te doen … wat ik resoluut weigerde natuurlijk.
 • Voor de skatewedstrijd moest ik voor 1kg bloem pannenkoeken bakken, ik klokte af op 59 pannenkoeken.
  Handig om dat eens te tellen, nu weet ik immers dat het recept dat ik gebruik (200g zelfrijzende bloem, 2 eetlepels suiker, een zakje vanillesuiker, 4 eieren en een halve liter melk) goed is voor ongeveer 12 pannenkoeken.
 • Toen ik op het werk aankwam parkeerde ik mijn wagen iets te dicht tegen de haag (in de haag). Gelukkig was er niemand anders in de buurt. Maar toen ik boven kwam riep mijn collega me al direct toe “Wel de haag laten staan hé !!!” 
  Blijkbaar deed ik mijn manoeuvre net toen héél mijn eiland toevallig uit het raam aan het kijken was.
 • Wat ze op het werk enkele weken geleden niet zagen, is dat de slagboom dichtviel op het dak van mijn auto. Als de slagboom nu open staat als ik eraan kom, ik gebruik mijn badge altijd, want onze slagboom heeft kuren. Soms gaat hij dagen na elkaar niet meer naar beneden, om dan ineens dicht te vallen op mijn dak.
  Gelukkig is mijn auto al zo gedeukt door de  hagel van een jaar geleden, dat een bluts mee of minder het ook niet meer zal maken.
 • Heerlijk seizoen … de lente. Dit is de lente waarin Liv en ik al veel op onze handen hebben gestaan. Het was al jaren geleden dat ik me nog waagde aan handstand en radslag. En ik snap niet waarom … want het voelt zo heerlijk en ik word er zowaar nostalgisch van … alhoewel ik moet toegeven dat ik er in ’t begin behoorlijk stijf van was.
 • De backspace van mijn laptop hapert … zeer irritant. Zonder fouten typen, dat is de boodschap.

Snippets zijn korte stukjes, snippers.
De Random Snippets zijn een verzameling van nutteloze weetjes en gedachtekronkels die ik nog even levend wil houden voordat ze samen met de rest verzinken in de vergeetput der vergankelijkheid