Content als ik al veilig op het werk geraak #brussels #glad #bruggen #ilovemybike #cycling #alleweerisfietsweer

 • Ik kreeg onlangs een boete van €165 … net te laat mee met de meute doorgereden aan het licht (dat ondertussen al op rood was gesprongen). Ik was daar zo ‘niet goed’ van dat ik besloot dat ik dat geld moest terug verdienen. En zo vond ik de moed om opnieuw met de fiets naar het werk te gaan. Ondertussen heb ik al €80 verdiend door benzine die ik niet verbruik en fietsvergoeding die ik krijg. Bijna halverwege dus … maar ik hoop dat ik het gewoon volhoud. Typisch dat ik weer net gemotiveerd ben om te fietsen als de winter eraan komt. Maar ondertussen ben ik al enkele keren goed nat geregend en daar kon ik toch ook tegen.

 

We zijn al heel t weekend onze auto aan 't bestoefen ... en dan gebeurt dit #autopech #depannage #peugeot406

 • Stiekem zou ik willen proberen om van 2 auto’s naar 1 auto te gaan. Ik was eigenlijk al bijna helemaal gewonnen voor het idee, tot Bjeurn zijn auto (een erfenis van mijn bompa, een 16-jarige auto die ons tot voor kort nog nooit in de steek had gelaten) ineens kuren kreeg en moest weggetakeld worden.
  Op de koop toe kreeg de mijne de dag later ook brokken en zaten we op een moment zelfs zonder auto.
  Dit deed ons besluiten om, tot we onze reis aanvatten, toch beide auto’s te houden … just in case … maar als we vertrekken, dan verkoop ik met veel plezier ook mijn wagen.

"Resetting this PC" ... voor de zoveelste keer. Ik vrees dat zijn einde nabij is. Maar door wat vervang ik hem best. #frustrerend #computerproblems

 • Niet alleen met de wagens zijn er problemen, ook met de computers hier thuis. Ik heb de laptop opgegeven, en ook onze vaste computer heeft de geest gegeven.
  Daarmee dat ik wat achter zit met mijn mails en dat het bloggen er ook minder van komt (maar ik heb er wel terug goesting in, want ik heb zoveel te vertellen). Sinds vandaag installeerde ik een desktop die ik van mijn mama kreeg in ‘mijn zolderkamertje / atelier /strijkkamer … ‘ of hoe we het ook noemen.
  Jammer genoeg trekt de aanwezigheid van de computer ook rommelige kindertjes aan, die youtube filmpjes komen kijken over loombandjes, strijkparels, …. en die natuurlijk al dat knutselgrief hier onafgewerkt achterlaten.
 • Deze week kunnen we woorden indienen die we graag zouden zien verdwijnen op “Weg met dat woord”. Ik nomineerde “manlief”. Ik heb zo een hekel aan dat woord en ik krijg de kriebels als ik dat lees.
  Let wel, het is niet omdat ik een hekel heb aan dat woord, dat ik een hekel heb aan mensen die dat woord gebruiken … dat staat volledig los van elkaar. (misschien ligt het wel gewoon aan mij)

Snippets zijn korte stukjes, snippers.
De Random Snippets zijn een verzameling van nutteloze weetjes en gedachtekronkels die ik nog even levend wil houden voordat ze samen met de rest verzinken in de vergeetput der vergankelijkheid