Leve de ruilhandel. Ik gaf een deur met omlijsting en ik kreeg dit ❤

 • Ik heb een collega met een geweldige renovatie … vloeren gerecupereerd van hun vorig huis, badkamerkastjes in de vorm van oude medicijnenkastjes uit de kringwinkel, een keuken bij elkaar gesprokkeld uit verschillende kastjes. Allemaal héél ferm gedaan.
  Toen ik hem vertelde dat ik thuis nog 4 binnendeuren had staan, was hij direct kandidaat om er 1 over te nemen.
  Ik stelde een ruil voor en vandaag kreeg ik een verrassingsmand met enkele biertjes, zelfgemaakte pruimenchutney, zelfgemaakte confituur, noten, hop om thee van te maken en de lekkerste bloem om brood mee te maken. Ik ben benieuwd … dit is alvast een zeer geslaagde ruil. Leve de ruilhandel.
  Ik heb trouwens nog 3 binnendeuren (zonder omlijsting) in de aanbieding.
 • Ik kijk uit naar 1 oktober. Dat is de dag dat ik van Bjeurn de chauffage mag opzetten … en het wordt tijd, want het is koud in huis.
 • Mijn petekindje zette zijn eerste stapjes … bij mij. Als zoiets gebeurt, dan maakt je hart toch wel een sprongetje
 • Ik moet Vic dringend wat meer voorlezen uit de kinderbijbel. Toen we laatst in de mis zaten fluisterde Vic in mijn oor *al wijzend naar de pastoor* … “Is dat Jezus?”
 • We nemen tegenwoordig Karrewiet op, onder het moto dat het goed is om wat te leren over de actualiteit. Waarop Liv me vertelde, dat ze actualiteit op het school “kenniskunde” noemen.
  Toen ik de juf erachter vroeg op de infoavond, bleek dat toch een schoon verzinsel van Liv … waarmee ze de andere aanwezige ouders weer eens goed had laten lachen.
 • Het nieuwe TV-seizoen is begonnen en ik weet dat ik altijd beweer dat ik niet veel TV kijk, maar tegenwoordig ben ik al behoorlijke fan van K3 zoekt K3, en dinsdag moet ik zeker naar Grey”s anatomy kijken. Ik denk dat het afscheid van Mcdreamy is aangebroken.
 • Binnen 2 weken loop ik de halve marathon van Eindhoven … ik heb geen schema gevolgd, maar gewoon wat op het gevoel gelopen (wat eigenlijk niet echt van mijn gewoontes is). Ik peinsde er zelfs over om de halve marathon gewoon niet mee te lopen, omdat ik er mentaal precies nog niet helemaal klaar voor was.
  Maar na een week veel loopplezier en veel kilometers, denk ik dat het misschien wel eens héél tof zou kunnen worden, daar in Eindhoven. Ik ben bezig met een poging om de VIP te proberen in te geraken na het evenement. Jullie lezen binnenkort wel of dat gelukt is.

Snippets zijn korte stukjes, snippers.
De Random Snippets zijn een verzameling van nutteloze weetjes en gedachtekronkels die ik nog even levend wil houden voordat ze samen met de rest verzinken in de vergeetput der vergankelijkheid