Afstand 54 km – Hoogtemeters 306  – Bestemming Thouars – Overnachting Camping Municipal Le Clos Imbert – Route la velo francette 43Gek, hoeveel volk we gisteren tegenkwamen, zo weinig kwamen we er vandaag tegen. Dat heeft natuurlijk alles te maken dat we de populaire Loire-route hebben verlaten en op een minder gekende (maar niet minder mooie) route langs de rivier de Thouet verder te rijden. 
Op de camping zijn we praktisch alleen (nog één plekje aan het andere eind van de camping is bezet), wat niet echt verwonderlijk is vermits we factuur nummer 313 kregen, hier komt dus sowieso minder volk. 

De vrouw aan het onthaal van de camping meldde ook dat we best voorzichtig zijn. Er komen soms mensen op het terrein die spullen in het water gooien en andere vandalenstreken uithalen. We hebben alvast alles binnengehaald of aan een goed slot gelegd binnen ons gezichtsveld. Bjeurn heeft de telefoonnummer van de politie al in zijn gsm geprogrammeerd en hij gaat zijn schoenen al klaarzetten voor moest er iets gebeuren. Niet goed voor onze nachtrust, zo’n waarschuwingen … en ook een nadeel van een verlaten camping.

Maar laten we positief blijven .. het is hier alvast heel rustig en de camping bijzonder mooi.