Afstand 56km – Hoogtemeters 523 – Bestemming La Peyratte (Frankrijk) – Overnachting A la ferme Le Moulin de Fumailles

Slapen deden we deze nacht niet zo goed. Ik werd wakker en toen ik buiten lichten zag bewegen maakte ik Bjeurn wakker. Bleek het maar een flikkerend ledje op mijn gsm te zijn … en omdat nachtdieren veel lawaai maken duurde het nog even voor ik terug de slaap kon vatten. Ik neem aan dat het wel zal wennen … het gevoel alleen te zijn, zonder sociale controle van de anderen.

De dag verliep beter … het parcours werd terug geaccidenteerder maar was wel mooi … we fietsen al 2 dagen langs pittoreske dorpjes met oude vakwerkhuizen en kerken.
We kwamen onderweg een trekker uit Nederland tegen. Hij fietstte naar Valentia met een fiets met 3 vitessen waarvan 1 (de lichtste) stuk was. Maar hijbzag er voorts vrij relax uit.

Vic en Liv hebben zelfgemaakte katapulten, knuffels, uitgeholde stokken, … aan de kant gelegd en spelen nu met een dun stokje dat ze hun toverstok noemen en daarmee spelen ze de scenes van Harry Potter na. Schattig om te zien.

Deze nacht kamperen we bij de boer. Onze buren boden ons direct een koude “Grimbergen” aan. Grappig … Grimbergen ligt immers op 10km van het huis dat we onze thuis noemen.