… duurt mijne congé (juist ja, na zwangerschapsverlof en daarna ouderschapsverlof ben ik nu mijn gewoon verlof aan ’t opsouperen)

En daarna … terug aan ’t werk (ik hoop dat er tegen dan een leuk project op me wacht)

’t is allemaal een beetje dubbel, ik heb er langs ene kant super veel zin in en langs den andere kant heb ik heb een beetje moeilijk om Vic uit handen te geven. Raar … ik ben bij den tweede veel emotioneler dan bij ons Livke indertijd.
Toch heb ik het huishouden wel gezien … een goede huisvrouw zal ik nooit zijn en veel voldoening krijgt ge er ook niet uit. Als uwe was gedaan is, hebben de kinderen zichzelf/mijzelf/Bjeurn weer ondergescheten/ondergekotst/bepoteld met vuile handjes en dan begint alles weer opnieuw.
Het huishouden is nooit gedaan. Nu ik terug fulltime ga werken heb ik weer een excuus als het niet spik en span is. Voila ;-)

Morgen gaan Vic en ik een uurtje proefdraaien in de kribbe. Dat is één van de nieuwe richtlijnen tegen wiegedood. Raar maar waar.
Een uurtje inlopen met de de mama zou beter zijn tegen wiegedood…Eens benieuwd waar gaan ze nog allemaal mee afkomen.
Maar alleszins … baat het niet dan schaad het niet en ik heb er wel zin in. Nekeer goed blijven plakken zonder dat ge u der ambetant bij voelt en kijken naar het reilen en zeilen.

En zaterdag trek ik naar Madrid voor een verlengd weekend. Ik, mijn schoonzussen en schoonmama. Geen kindjes of man erbij. Ik kijk er al geweldig naar uit (hopelijk word ik geen flauwe bees zolang zonder hen want dit zal de eerste keer zijn dat ik zolang gescheiden ben van de kindjes … maar dat zal wel niet)
Als iemand goei adreskes kent in Madrid … zeker doorgeven