En nu ben ik erin geslaagd de grootste misbaksels allertijden te maken.

DSC00813

Ze zijn ze misvormd, Vic krijgt zijn voeten er nog niet eens deftig in (vooraan te klein, vanachter te groot), de kleuren geven het ne pantoffellook en de sierstiksels zijn nogal vrouwelijk. Gedrochten … dat zijn het. Ik zou zo graag is sloefkes voor Vic maken, maar het blijkt maar niet te lukken. Als iemand nen tutorial kent voor winterschoentjes (liefst hoge) voor Vic … laat maar weten … haken, breien of naaien, ’t maakt niet uit?

Ah, ik heb deze tutorial gevolgd (je moet je wel eerst lid maken en dan kan je het patroon gratis bestellen) … maar iets in me zegt dat jullie je er niet aan zullen wagen.

Maar hé … nu het goede nieuws. We hebben eindelijk na anderhalf jaar een bel. De man die alles kan, kan ook een parlofoon installeren (en ook de steen erachter heeft hij geslepen  uit een gebarsten stenen plaat. Zo is hij ten voeten uit … de recyclerende handige harry)

DSC00812

En hé … vandaag is de nieuwe poetsvrouw zich komen voorstellen en ze ziet er deftig uit. Maar ik moet in ’t vervolg wel onthouden geen vragen te stellen (ik ken héél haar tragisch privéleven al)