IMG_20150626_002853Buiten de comfortzone, dat was het thema van de dag. Met als speciale opdrachten

  • werk dag en nacht zonder te slapen (in verwerking)
  • uitstel is verboden (ik schrapte toch enkele zaken die ik al even uitstelde van mijn todo-lijst)
  • gebruik geen sociale media (niet volledig gelukt)
  • loop/ren/fiets, minimaliseer transport in de vorm van auto/bus/trein (speciaal voor deze opdracht besloot ik niet te lopen vandaag, maar mijn vervoer van de dag nog eens met de fiets te doen)
  • ga de strijd aan met datgene waar je het bangst voor bent (ik kon niet echt iets bedenken)

Het opstaan ging weer vlot vandaag. Deze morgen besloot ik niet te gaan lopen, maar me toe te leggen op het juffen en meesterbedankje. We kweekten de laatste 10 dagen immers een vriendschapscakedeeg op, dat we nu konden verdelen onder de juffen.

Vermits ik vandaag het gemotoriseerde vervoer moest beperken besloot ik mijn verplaatsingen met de fiets te doen. Het was al even geleden dat ik nog met de fiets naar ’t werk ging, en mijn route was er weer schoner op geworden. Op de fietsersweg, tegenover de shetlanders waren nu Alpaca’s gezet … en er was ook een ooievaarsnest geplaatst. Aangenaam fietsen zo.

IMG_20150626_002815

 

Ik maakte er een lange werkdag van, want ’s avonds waren we uitgenodigd om met een andere firma te gaan eten. Waar mijn collega’s samen met mij vertrokken (ik met de fiets en zij met de auto), kwam ik een pak eerder dan zij aan in het restaurant. Daar kon ik al kennis maken met de firma die ons uitnodigde (en waar ik niemand van kende). Ik zou kunnen zeggen dat dat buiten mijn comfortzone was, maar ze waren echter zo sympathiek dat dit eigenlijk niet geldt.
Rond middernacht fietste ik dan nog 11km naar huis, een beetje ontgoocheld omdat ik mijn man noch kinderen vandaag gezien heb.

Maar was dit een dag buiten mijn comfortzone? Niet echt … maar hij is nog niet gedaan …. ik moet immers nachtje door doen … en dat is serieus buiten mijn comfortzone.

Of het gaat lukken dat weet ik niet, ik ga het in elk geval proberen. Het is nu 0:52 en ik ben wel eens benieuwd of ik het kan en ook hoe fris/moe ik me morgen/straks zal voelen.

Ik hou jullie op de hoogte