We deden nog eens van lazy sunday … plezant, daar niet van, maar nu kriebelt het weer om terug verder te fietsen. Morgen starten we de kattegattleden, een 370km lange fietsroute aan de westkust van Zweden van Göteborg tot in Helsingborg. Daar beslissen we of we al naar Denemarken doorsteken of we dat pas in Malmö doen.

Ondertussen zijn we de baas van de camping, we vinden dat we de baas zijn als wij er al het langst zijn. Dat zijn we waarschijnlijk niet, maar we verschoten er wel van hoe leeg de camping ineens was om 11u (jammer genoeg vertrokken ook Liv en Vic hun kameraden), misschien is dat wel typisch aan een stadscamping.

Onze Zwitserse vrienden zijn vandaag ook aangekomen. Liv heeft zich bezig gehouden met babysitten (en daar was ze, naar eigen zeggen, heel moe van). Op het einde van de dag zag ik haar met een grote lach de tent uitkomen … ze had besloten om 2 van haar knuffeltjes aan de kindjes te geven, ’t is toch een lieveke, ik was echt trots.

 

Hoewel dat het weer wat kwakkel was, wandelden we toch naar een meer waar de kinders maar al te graag insprongen. Net zoals echte Zweden zitten ze er niets mee in dat her niet zo warm is.