09-10-01 oktober2

Een kribbetas voor Liv, dat stond nog op mijne lijst. Zo ne zak waar pampers en reservekleedjes insteken. Ne zak die dag in, dag uit in de kribbe blijft hange … daar offer je je beste zak niet voor op, maar we hebben het natuurlijk ook wel graag mooi.

En voila, hierzie, gemaakt volgens deze tutorial, gevonden in de beruchte lijst van eloleo… een omkeerbare schoudertas (ik hou van omkeerbaar)

Eigenlijk had ik deze tas al een tijd geleden gemaakt, maar dom oh dom had ik de onderkant er verkeerd ingezet (de uiteinden aan de naad, terwijl de naad in ’t midden moet), en ik had geen moet om het terug opnieuw te doen.

Nu met mijn nieuw machien heb ik héél de zak terug uit elkaar gehaald en alle zichtbare stiksels eruit gehaald (wat gemakkelijk ging omdat mijn spanning toch helemaal fout zat) en opnieuw gedaan. Content dat ik er nu van ben, zo’n schone regelmatige (al dan niet rechte … maar dat ligt aan mezelf) stiksels … en let ook op het siersteekje bovenaan het lint (ik hou ook van zo’n fantasiekes). Het nijlpaardje is ook een fantasieke, ’t is immers een kindertas.Het stofke komt uit Ikea, maar velen zullen dat wel direct herkend hebben.

En wat nu met den Toyota … die staat terug waar hij thuishoort, ontspannen bij mijn mama op het schap. (de verkoopster van de winkel waar ik den brother -nog steeds naamloos-gekocht heb vertelde me dat Toyota er inderdaad voor bekend staat dat de spanning snel ontregeld geraakt, je kan ze wel binnendoen voor onderhoud, maar binnen de kortste keren is ’t terug om zeep.) Ondanks de leuke initiatie zal ik hem niet missen.