Ze stond al een tijdje hoog op mijn verlanglijst … de Buttercup Bag (alweer gevonden in Eloleo haar lijstje … moet ik het nog zeggen)


De stofkes zullen jullie wel kennen (ik heb ze op andere plaatsen ook al gespot) … inderdaad IKEA. Omdat ze zo stevig zijn gebruik ik ze graag voor tassen. De nijlpaardenstof heb ik wel met met vlieseline verstevigd.
En kijk, zelfs 2 zakjes binnenin ;-)

Nu moet ik nog een badmintonzak voor Bjeurn maken, ik dacht terug de omkeerbare schoudertas hiervoor te gebruiken, tenzij iemand nog een leuke tutorial voor een grote zak heeft. (want 2 keer hetzelfde maken vind ik eigenlijk saai).
En ik denk ook dat ik aan de Sint (of naaipiet, wie doet dat eigenlijk), ga vragen om voor Liv dit tasje te maken.

En nu heb ik het wel een beetje gehad met de tassen. Tijd voor iets nieuws … kleren.
Ondertussen heb ik voor mezelf het gewaad ineengestikt (remember, dat kleedje dat ik maar bleef uitstellen?), maar de foto’s komen pas als Bjeurn terug thuis is van vakantie en ze kan trekken.
Ook een broek voor Vic staat op het programma en ik wil voor mezelf ook graag eens een rokje maken, maar ik ben nog op zoek naar een patroon naar mijn goesting …. want zo zonder patroon -chapeau voor degenen die dat wel doen- daar ben ik nog niet klaar voor.

Update: ik snap er niets van, ik heb blijkbaar helemaal de buttercup bag niet gemaakt, ik heb een ander patroon gebruikt dan wat in mijn link staat, en ik weet begot niet meer waar ik dit gehaald heb. Daarmee dat alle buttercup bags die ik zie er merkelijk anders uitzien dan de mijne.

Aha: het blijkt de Pleated Purse te zijn