Op het einde van het jaar gaan we telkens eens door onze foto’s om een compilatie te maken. In 2015 hebben we ook echter veel gefilmd en het leek me wel leuk om een jaarsamenvatting te maken.

Ik belandde echter in de filmpjes van onze fietsreis en daar ben ik in blijven steken.
Het was ten eerste al super veel werk om alle filmpjes te herbekijken (maar wel tof), en het monteren van een filmpje (moviemaker) gaat ook niet vanzelf. Ik heb serieus gevloekt en ben uiteindelijk pas na 2u ’s nachts in mijn bed geraakt.
Soit … het is dus een compilatie van onze zomervakantie geworden, en omdat we zoveel materiaal hadden en ik streng moest selecteren heb ik voornamelijk fietsbeelden geselecteerd.
Ik had evengoed een compilatie strand of camping kunnen maken, want je moet niet denken dat we op zo’n vakantie enkel maar fietsen !!!

Ik hoop er nog toe te geraken om een compilatiefilmke 2015 te maken … maar vermits dat toch wel ontzettend veel werk is tracht ik te betwijfelen of me dat nog lukt.

Maar ik hoop alvast dat jullie genieten van dit filmpje dat ik met veel nostalgie in elkaar heb gestoken.
En indien je het leuk vindt … altijd welkom op mijn youtube-kanaal voor meer van dat … (de bloopers van onze skivakantie ofzo)