Impressies van een fietsreis (omdat bewegend beeld meer zegt)

2017-10-24T22:38:35+00:00december 29th, 2015|Categories: Uncategorized|Tags: , , , , , , , |2 Comments

Op het einde van het jaar gaan we telkens eens door onze foto’s om een compilatie te maken. In 2015 hebben we ook echter veel gefilmd en het leek me wel leuk om een jaarsamenvatting te maken.

Ik belandde echter in de filmpjes van onze fietsreis en daar ben ik in blijven steken.
Het was ten eerste al super veel werk om alle filmpjes te herbekijken (maar wel tof), en het monteren van een filmpje (moviemaker) gaat ook niet vanzelf. Ik heb serieus gevloekt en ben uiteindelijk pas na 2u ’s nachts in mijn bed geraakt.
Soit … het is dus een compilatie van onze zomervakantie geworden, en omdat we zoveel materiaal hadden en ik streng moest selecteren heb ik voornamelijk fietsbeelden geselecteerd.
Ik had evengoed een compilatie strand of camping kunnen maken, want je moet niet denken dat we op zo’n vakantie enkel maar fietsen !!!

Ik hoop er nog toe te geraken om een compilatiefilmke 2015 te maken … maar vermits dat toch wel ontzettend veel werk is tracht ik te betwijfelen of me dat nog lukt.

Maar ik hoop alvast dat jullie genieten van dit filmpje dat ik met veel nostalgie in elkaar heb gestoken.
En indien je het leuk vindt … altijd welkom op mijn youtube-kanaal voor meer van dat … (de bloopers van onze skivakantie ofzo)

2 Comments

  1. Le petit requin 8 januari, 2016 at 11:04 - Reply

    Mooie samenstelling!
    Dat is dus de eerste keer dat mij dat opvalt dat die Pino Hases zo’n “raar” stuur hebben; ik dacht altijd dat die een gewoon fietsstuur hadden zoals een tandem ook heeft, maar had precies geen rekening gehouden met waar het hoofd van de voorste dan naartoe moet :)

    • Annelyse 20 januari, 2016 at 11:37

      het is wel ambetant zo’n stuur. Ik ga mijn fietstas voor aan het stuur niet kunnen gebruiken en dat ga ik wel missen (ik veronderstel dat we deze zullen vervangen door een kleine rugzak aan het stuur). Ook lukt het me met het stuur niet om al staand op de trappers te fietsen, dan verlies ik mijn evenwicht

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.