We waren hier nog niet klaar … de molen en het domein waar we verblijven is zo mooi, elke dag ontdekken we hier nog nieuwe details (wij raden u Olival de Sao Félipe zeker aan), Jaap en Jeanine zijn zo lief en ook de kinderen hebben het hier zo naar hun zin. Daarmee vroegen we of we nog een nachtje extra mochten blijven en gingen we vandaag voor de verandering eens “te voet” de buurt verkennen. Geocaches genoeg in de omgeving dus het werd een schattentocht, die wel 2 gewonden opleverde toen we in een bamboeveld moesten zoeken. Bjeurn en Liv hadden beiden een snijwond, niets ergs maar wel lastig omdat we niets van zakdoeken (laat staan pleisters) mee hadden.

We vermoeden dat we nog wel meer wandeldagen zullen doen, want tijdens de winter blijven we in het zuiden van Portugal en Spanje en de winter duurt nog wel even (want hij is nog niet begonnen) … dus we hebben wel de tijd.

We belandden op de vissershaven, een geweldig zicht met alle meeuwen.
En net toen we de berg naar boven begonnen op te wandelen passeerde Jeanine en kregen we een lift … dat was weer goed geregeld !!!

Toen we wilden koken bleek de gasfles leeg … en zoals dikwijls heeft iets negatiefs een positieve wending. We kookten bij Jeanine en Jaap thuis en aten daar allemaal samen ons laatste avondmaal, héél gezellig. Zoals Liv en Vic zeiden “gelukkig dat de gas op was!”.

We zullen het hier missen.