image

 

 

 

image

Een dag om naar uit te zien … Liv treedt toe tot het land der horenden.
Na onderzoek bleek echter dat het meisje 40dB minder hoorde en dat er serieus wat  vocht achter haar oortjes zat. Met als gevolg dat ze in een bel leefde. Een vliegtuig dat overwoog, een zware moto die passeerde … t deed haar verschrikkelijk veel pijn.
En de verklaring voor haar luide stem kunnen we hier ook aan wijten. (hopelijk vermindert deze ook met 40 dB :) )
Jammer genoeg hoort bij deze mijlpaal in Liv haar leven een operatie en een narcose. Voor de ingreep was alles nog dikke fun en maakten we nog deze fotoshoot. Ontwaken uit de narcose was echter niet zo aangenaam (al een chance dat ze in zo’n spijlenbed gevangen zat), totale hysterie en een bloedbad toen ze haar katheder eruit trok.

Nu tegen de avond toe hebben we een dochter die wat onder de voet is, een grappig stemmeke heeft (de poliepen zijn ook verwijderd), maar vooral zeer flink was.

Om haar een beetje in de watten te leggen maakte we een stokpaard (volgens deze tutorial) voor Liv (en natuurlijk ook voor Vic, want met twee-en paardje spelen is toch vele leuker), en in tijden van stress helpt zelfs de papa met oren uittekenen en uitknippen.

image

image

image