De carrefour (waar ik al héél mijn leven inkopen ga doen) hing al langer mijn voeten uit. Lange wachttijden aan de kassa (terwijl het online shoppen net snel moet gaan), producten die nooit aanwezig zijn, …

Maar de dag van Liv haar verjaardag hebben ze ’t schromelijk verpest.
Toen Bjeurn de boodschappen ging afhalen, zeiden ze hem dat alles compleet was. Bij het uitladen bleek dat er maar 125g gehakt ipv 1000 g gehakt geleverd was en dat de kaarsjes voor op de taart ontbraken.

En een verjaardagstaart zonder kaarsjes  en ballekes met kriekskes voor 11 personen met 125g … dat veroorzaakt stress !!!

Ik wou een emailtje sturen om mijn grieven mee te delen, maar blijkbaar gaat dat niet … er staat enkel een telefoonnummer en die drempel was me niet iets te groot.

En net op die dag las ik dit … collect and go heeft zelfs een app!!! Jammer genoeg bleek het enkel een iPone-app te zijn … dus stelde ik hen emails-gewijs (dat gaat daar dus wel) de vraag wanneer deze app voor android verwacht werd. En na een uur wist ik dat dit voor half september zou zijn.
En inderdaad, hede ten dage kan je deze downloaden in de market.

Vandaag mijn eerste bestelling gedaan en ik ben vrij enthousiast. De app ziet er vrij goed uit en de site is gemakkelijk in gebruik.

Wat wel spannend is, is dat hier echt wel totaal andere producten als in de carrefour te vinden zijn, mijn oude vertrouwde wereld op zijn kop.

Leuk wel
… de grote hoeveelheden … een pak van 500g bruggeman gist … een gigantische nutella-pot
… het grote gamma aan diepvriesgroenten
… en héél leuk, er staan op de site enkele recepten en als je daarop klikt kan je de ingrediënten direct aan je boodschappenlijst toevoegen … is dat niet mooi

Soit, ik ben benieuwd of ik zo enthousiast blijf :-)