Vorig weekend spendeerden we 2 dagen op de fiets- en wandelbeurs … ondanks het feit dat we 2 voordrachten gaven over onze ‘Tour d’Europe’ en dat er echt wel veel prikkels waren voor mijn introverte persoon, was het wel echt zeer zeer plezant.

We stonden bij hicle family …een stand voor families die ofwel doen aan fietsvakanties of wandelvakanties. Het was onze taak om mensen te informeren, maar wij werden ook weer geïnspireerd door onze hicle collega’s.

Ik kan niet zeggen dat we de beurs even intens hebben bezocht, dan wanneer we gewoon als bezoeker waren gekomen, maar we zijn er toch in geslaagd om inspiratie op te doen.
Ik heb zojuist onze overnachtingen geboekt om in de paasvakantie met het gezin te gaan hiken in Luxemburg en in de grote vakantie zullen we waarschijnlijk naar Slovenië trekken.

We zijn ook lid geworden van de Grote Routepaden … vooral voor het 2-maandelijkse tijdschrift “Op Weg”, dat we wel héél leuk vinden. (tip: via de mutualiteit kan je een flinke tegemoetkoming bekomen op dit lidgeld … wat er bij ons op neerkomt dat we voor €4 geabonneerd zijn)

Bij Liv viel vooral het parcours in de smaak … vooral de elektrische step beviel haar wel.

Maar het toppunt van het weekend was toch toen Lieselot en Pepijn vroegen of onze kinderen niet bij hen wilden komen slapen in plaats van bij ons op de jeugdherberg. Gelukkig dat ook papa Tim het zag zitten, want hij moest 8 km naar huis fietsen met onze 2 kinderen achterop zijn big dummy (wat nen toffe fiets). 
Bjeurn en ik konden dus ’s avonds nog eens samen op stap … en het was plezant op de vlasmarkt.

Is de beurs de moeite … jaaaaa!!! Het is héél tof om inspiratie op te doen, te praten met andere reizigers en je ogen uit te kijken naar al het materiaal dat daar uitgesteld staat. En eens een testritje te doen met allerlei soorten speciale fietsen. Als ik nog eens als bezoeker kom zorg ik zeker ook dat ik enkele presentaties meepik, want ik vond het wel jammer dat daar nu geen ruimte voor was. Maar de reisgoesting is weer volop present !!!

Ja, ik doe ook mee met 40 dagen bloggen, dit is blog 2/40.
Meer info hier en alle deelnemers vind je hier