Afstand 40km – Hoogtemeters 256 – Bestemming Klitmøller (Denemarken) – Overnachting in een shelter in het bos


De afstanden worden korter, we zitten immers ruim op schema en het weer is wat te slecht voor rustdagen. Jammer want morgen zitten we eindelijk aan de westkust en we hadden een dag zon, zee en strand wel zien zitten. Klitmøller noemen ze trouwens “Cold Hawai”, er zijn blijkbaar heel veel surfers. Ik verwacht me aan een soort Tarifa, met dezelfde temperaturen als toen we daar in de winter waren, maar of dat klopt dat zullen we dus morgen zien.


     


Vandaag was nat, zelfs te nat voor een kampvuur. We zijn blij met onze shelter waar we gelukkig als eerst aankwamen. Na ons kwamen er nog een motard en 2 hikers aan die hun tent moesten opzetten. Aan de Westkust is het blijkbaar de boodschap om op tijd te zijn als je voor de shelter mikt.

Morgen zou het droger worden … en kouder, met voorspellingen van 17°C tot 19 °C voor de komende 10 dagen zullen ze in Denemarken niet snel aan hun derde zomerdag van het jaar komen. En wij hopen op nog een mooie nazomer in België.


     


    


Maar we laten het niet teveel aan ons hart komen. Liv en Vic doen verder aan houtbewerking, Liv kon zelfs eten met haar zelfgemaakte lepel. Pintjes smaken ook als het koud is en de ukelele en de ereaders draaien weer overuren.

En totaal iets anders … zo zien trekkersvoetjes eruit als je geen zin hebt om je voeten proper te wrijven voor je in je sandalen springt. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat Liv nog steeds zoveel op haar blote voeten rondloopt.