Waw, onze teller staat al op 3000 km. Eigenlijk gisteren al, maar toen was ik dat vergeten vertellen omdat ik nog zo ondersteboven was van alle lieve mensen die we hebben ontmoet.
Vandaag werd het maar liefst 31°C, en ook ’s nachts wordt het niet kouder dan 18°C … gelukkig was er een rustdag waarin we Angers bezochten. Summer in the city … alhoewel het in de tent al herfst is … ze ligt al vol met bladeren.

In Angers kochten we fietsboekjes voor de route naar Santiago De Compostella en we haaalden ook onze tweede stempel op in ons stempelboekje. Blijkbaar zijn er hier nog niet veel pelgrims te besporen … 1 à 2 keer per maand vraagt er maar iemand om een stempel. Maar we hopen wat meer beleving te vinden als we in Poitiers aankomen. Nu nog een Sint Jacobs schelp zien te versieren, zodat we herkenbaar zijn.

Als goede pelgrims bezochten ook de cathedraal van Angers. De kinderen lijken zich te gedragen maar Liv kwam me wel vertellen “Help, Vic valt me aan met heilig water”, we hebben het bezoek dus maar kort gehouden.

Eigenlijk zijn we hier 2 dagen te vroeg, vrijdag gaat er een groot festival van start en vandaag waren de voorbereidingen volop bezig … het ziet er veelbelovend uit.

Angers is trouwens ook wel zonder de festiviteiten een heel mooi stadje.

En rustdag wil zeggen … geen helm