Ik ben begonnen met het lezen van jullie aanraders.  Allen staan op mijn goodread ’to-read’ lijst en in de bib loop ik deze alfabetisch af en kijk welke boeken beschikbaar zijn.
Onze bib is ‘een klein dorpsbibliotheekje, dus het aanbod is beperkt. Maar vermits de bib zo klein is, zo weinig open en zo weinig klanten zijn de boeken die ze dan wel hebben ook praktisch altijd beschikbaar. Zeer handig.

In 2 dagen las ik dit boek uit, en 2 nachten droomde ik ervan.
Een hele tijd, bleef dit boek sluimeren in mijn gedachten … en dat doet een goed boek, het blijft bij !!!

Nochtans, bij aanvang geraakte ik niet direct in het verhaal. Dit boek wordt verteld door een 5 jarige, en dat is even wennen. Maar aangezien ik thuis zelf een bijna 5 jarige heb kwam veel van Jack’s gedachtengang me wel héél bekend voor. Ik vind Jack geweldig!!!

Dit boek vind ik ongelooflijk goed. Het verhaal lijkt vergezocht, maar jammer genoeg gebeuren zulke dingen in werkelijkheid ook soms.

Gruwelijk, doch nooit expliciet.
Aanrader, doch niet voor al te gevoelige zielen.