Dag 37 is weer overtijd.
Gisteren geen tijd om te bloggen, want toen organiseerde ik een Mamzel avond, ik inviteerde wat vriendinnen van de scouts, van de loop, van ’t stikmachien, van de familie, … kortom ’t was een allegaartje bijeen. Tof wel, echt tof.

Met tien waren we, en als gastvrouw vond ik dat net perfect, meer moest het zeker niet zijn want zo’n goede gastvrouw ben ik feitelijk ook niet.

Ik kocht dit voor in de kadotjeskast

En deze appel, ooit gespot bij haar, waarin ik mijn keukenafval in zal stockeren. Zo heb ik binnen 3 weken een schoon gadget in mijn keuken ipv een lelijk open bakje met GFT.

Ten slotte nog de keypete in mannelijke en vrouwelijke versie. Weliswaar nadat ik geverifieerd had, dat Keypete ook mijn zware sleutelbos de baas kon.
Deze ongelovige dame was zwaar onder de indruk van keypete.
Nu hoop ik ook dat we hem effectief zullen gebruiken en zoektochten naar sleutelbossen verleden tijd zullen zijn. (wat maak ik mezelf toch wijs)

En als gastvrouw krijg je natuurlijk ook iets, en dat werd deze shopper. Deze lijkt me feitelijk ideaal voor mee te nemen naar de naailes.

Voila sè, ooit organiseerde ik een tupperware-avond, 8 jaar later de Mamzelavond en nu heb ik er weer voor 8 jaar genoeg van ;-)