“We weten maar één ding van Nele, en dat is dat ze lief is!”, zei Liv.
Nele nodigde ons immers uit op een etentje bij haar thuis in Rome, toen ze op de blog las dat we zouden passeren.

En een uitnodiging, dat vinden we altijd tof. Eens weg uit onze gezinsbubbel kan verfrissend zijn, nieuwe mensen leren kennen is altijd tof, en het is altijd zo hartverwarmend hoe gastvrij mensen kunnen zijn eens ze je verhaal kennen. 

Het feit dat we Nele en Enzo niet kenden schrikte ons niet echt af, de contacten die ik/we in de loop der jaren via de blog legde vielen immers al altijd mee … en dat zou maar weer eens blijken.

Tot bij Nele geraken was echter geen sinecure, treinstations in renovatie, ingewikkelde tickets, onze tram die net in onderhoud was en niet reed en een bus waar je geen ticket op kon kopen waardoor we moesten zwartrijden (de andere passagiers verzekerden ons gelukkig dat er geen controle ging zijn). Zonder google maps, dat ons perfect vertelde welke trein, bus, tram we moesten nemen en waar we moesten afstappen, waren we er nooit geraakt. Gelukkig was Nele zo lief om ons nadien met de auto terug thuis te brengen … en we kregen meteen een toeristische route met gids … wat een stad “Rome”.

De avond was echt heel geslaagd … Belgisch bier, lekker Italiaans eten, goed gezelschap en kinderen die zich gedroegen. 
Ik hoop alleen dat Enzo ons nog leuk vindt nadat we FC de kampioenen en Blind getrouwd (ik ben dat beginnen volgen via de VTMapp … laten we het een guilty pleasure noemen) hebben geïntroduceerd ten huize Nele-Enzo.

Echt een hele plezante avond … nen dikke merci!!!