Afstand 43km – Hoogtemeters 369 – Bestemming St. Berthevin – Overnachting Camping Municipal Le Moulin de Coupeau

Vermits we gisteren nogal uitgeput waren (althans toch de tandem Liv-Annelies) besloten we vandaag wat minder kilometers af te leggen. 

Toen we vanmorgen bij het wakker worden merkten dat de regen op de tent tikte, beslisten we unaniem om een uur langer te slapen en pas om 8u uit bed te komen. Het leuke aan een camping met goede faciliteiten is dat we ook binnen in de keuken aan een tafel konden eten en dat we onze tent aan een overdekte waslijn al wat konden laten drogen.

We verbazen ons erover dat de campings, nu het hoogseizoen voorbij is, nog behoorlijk vol staan. Maar gelukkig voor ons is dat meestal door mobilhomes en caravans, en die hebben hun eigen tafel en keuken dus we hebben de faciliteiten bijna alleen voor onszelf.

Het fietsen ging vlot, ondanks de regen die niet echt hinderde doordat het warm bleef.

Om 14u kwamen we al op onze nieuwe camping aan … eindelijk nog wat tijd voor schoolwerk en andere zaken … Vic zijn haar eens knippen bijvoorbeeld. Alhoewel ik zijn Beatles-coupe wel kon appreciëren, werd het hoog tijd om de schaar er eens in te zetten en er (op zijn verzoek) een kapsel van te maken dat zich leent tot een hanenkam (op een rustdag want met een fietshelm op je hoofd heeft dat niet veel zin)

De keuken was sober … kant en klaar en groenten uit blik. Zo gaat dat op een zondag als je op tocht bent zonder frigo.