Afstand 60km – Hoogtemeters 557 – Bestemming Vitré (Bretagne Frankrijk) – Overnachting Camping Municipal St Etienne (aanrader)

Puffen vandaag … met 28 °C hebben we toch nog die zomer die we in juli en augustus gemist hebben … en de vooruitzichten zijn ook nog zeer goed. Gelukkig al iets minder warm dan de voorspellingen van enkele dagen geleden … toen zag het er naar uit dat we een hittegolf zouden krijgen.

In combinatie met 60km en 557 hoogtemeters werd het een vermoeiende dag. Een mooie ook, zo was er het leuke Fougères waar we doorreden en ook Vitré waar we overnachten lijkt héél knap. Maar tegen dan was ik al zo moe en oververhit, dat ik Bjeurn afblafte toen hij voorstelde om nog even rond te lopen in Vitré. Maar morgen gaan we er naar de bakker en halen we onze schade in.


De camping is één van onze favorieten … heel goed bij prijs en tof. Precies een ferm opgeknapte ruïne en alle faciliteiten zijn aanwezig .. inclusief “free wifi”, wat van pas komt want we hebben nog steeds geen Franse SIM-kaart met mobiel internet. We dachten dat België duur was voor internet, maar een maand internet (wel met 4 Gb) zou ons €45 kosten. Toch nog even de markt verkennen.

En kinderen die blijven graag lezen … zelfs ons Vicje heeft een boek gevonden dat hem precies aanstaat (verboden te lezen)

We krijgen het de mensen wel maar niet aangeleerd dat we Belgen zijn en geen Duitsers. We overwegen een grote B op onze vlag te tekenen.