Een award is altijd leuk om te krijgen. Bedankt Manou en Liezelmoedertje

Nu moet ik nog 7 dingen over mezelf vertellen, maar omdat ik het stokje zolang heb laten liggen kon ik er natuurlijk wat over denken wat het weer gemakkelijker maakt. Voila, 7 onbelangrijke dingen over mezelf.

  1. Als ik terugkomt van ’t lopen ziet één kant van mijn gezicht rood en ’t ander normaal (dit is héél raar en een beetje grappig, vroeger was ’t nochtans niet zo, dan zag ik gewoon helemaal rood)
  2. Leve de GPS, zonder reed ik altijd verlopen nam ik altijd de toeristische route
  3. Sinds ik naar radio1 ben beginnen luisteren kan ik geen andere zenders verdragen en zeker niet ’s morgens … ik vind Qmusic en StuBru ineens zo’n onnozel gezwets (oei, betekent dit dat ik oud word)
  4. Mijn nichtje en neefjes zeggen dikwijls tegen mij “tante Lies, jij lacht zo veel”. En ik vind dat héél tof om te horen (alhoewel ik volgens mij niet meer lach dan een ander)
  5. Ik ben een valse grote, net geen 1m70 maar ik lijk zeker 5cm groter … dat ik bijna altijd hakken draag kan daar wellicht iets mee te maken hebben
  6. Vroeger vond ik kinderen maar niets en vertelde ik tegen mijn vrienden dat ik niet wist of ik er ooit wel wou, ironisch genoeg ben ik nu één van de weinigen in die vriendenkring met kinderen.
  7. Ik vind van mezelf dat ik geen humor heb maar Bjeurn vindt me wel grappig zegt dat hij me wel grappig vindt.

En ik geef mijn stokje aan Juffrouw Wallie omdat ze verhuisd is, omdat ik dikwijls bij haar kom kijken, omdat ze een rok heeft gemaakt in een stofje waar ik binnenkort een rok mee plan te maken en omdat ze bij de vorige award schandelijk over het hoofd is gezien…en verder aan al de rest die graag stokjes krijgt.