Na 2 jaar en 3 maand bloggen, na 732 berichtjes en 2290 commentaren begint het eindelijk te lonen…

… Ik heb immers gratis en voor niet een stofzuiger gekregen. Dyson ziet mij even graag als ik hen en onze grote loebas heeft er een klein -zeer schattig- broertje (ja een broertje, ’t zijn beide jongens, zie maar hun gigantische slurf … haha flauw hoor) bij, de Dyson city DC26.

Onze nieuwe aanwinst is een gadget, een hebbeding, bedoeld als tweede stofzuiger … voor op een ander verdiep en gemakkelijk mee te nemen op de trap.
Een verslag volgt gegarandeerd na enkele poetsbeurten (en dat zal nu wel meer gebeuren nu er geen poetsvrouw meer is … ik zou er al bijna blij om zijn … euhm, neen dat net niet)

Maar vandaag kruip ik gewoon in mijne zetel, want na een vermoeidende nacht gisteren, die ik in de zetel met mijn zieke zoon heb doorgebracht heb ik geen energie meer … ik ga gewoon nog wat kijken naar mijn nieuwe aanwinst ;-)

Oh ja … niet enkel leuk voor mij maar ook voor jullie. Bij Dyson hebben ze nog 20 stofzuigers weg te geven, bloggers of geen bloggers, ik denk niet dat dat uitmaakte. Een emailadres was nog niet beschikbaar, maar ik veronderstel dat geïnteresseerden dat ook hier in de commentaren mogen laten weten.

Zeer interessante update: geïnteresseerden om ook een stofzuiger te testen en krijgen mogen dit mailen naar caroline.dewolf@dyson.com