Deze week werd er afgeweken van de looproutine, normaalgezien loop ik van en naar ’t werk op dinsdag en donderdag en is er een duurloop op zondag.

Deze week was helemaal anders. Allereerst was Bjeurn in de US en nam ik enkele daagjes verlof op alles thuis geregeld te krijgen, en vervolgens was er nog een Blogrun in Oostende (waar we dan direct een weekend met ons verenigde gezin van maakten).

Met het gewicht gaan het de goede kant op en ik lijk wat van de suiker afgekickt, want dat is mijn grote probleem, eens ik begin te snoepen kan ik niet meer stoppen … ik wijt dat aan een suikerverslaving, suiker vraagt immers altijd naar meer en ik ben een gemakkelijk slachtoffer.

Hoewel ik nog niet van mijn koortsblaasjesgolf verlost ben, voel ik me precies toch al wat beter in mijn loopvel … ik heb alvast terug energie om te lopen en ik begin er opnieuw in te geloven.
Vreemd toch, dat ik elke marathonvoorbereiding wel een moment heb, waarin ik het gevoel heb dat ik energieloos ben en dat ik er alleen maar trager op word.

Deze week liep ik slechts 1 keer alleen, voor de rest kreeg ik gezelschap van Liv, Bjeurn, een loopvriendin en een bende bloggers, met hen liep ik zelf aan de zee …. leuk, waren alle weken maar zo.

Run Blogger Run

De credits voor deze foto en voor de blogrun gaan naar Heidi van Living by the sea

Second activity at Oostende, the Run Blogger Run. At the left there is @lies_oon taking pictures (of course) and at the right you see the runners fighting g against the wind. Thanks @heidi_vdb for the organisation. #visitoostende #runbloggersrun #runblogg

En hier zie je Lies foto’s trekken (natuurlijk) en rechts de rest van de blogclub lopen op het staketsel in Oostende.

En het compilatiefilmpje (bovenaan) is een must-see, omdat die Liv zo schattig is

 

 

De cijfers

Aantal kilometers gelopen: 58 km
Gewicht (gemiddelde van week): 58,3 kg

Training 1: Alleen
13.01 km – 1h:05m:20s – 05:01 min/km

Training 2: Gezapig met Liv
6.00 km – 44m:57s – 07:29 min/km

Training 3: Duurloop met een vriendin via de wandelknooppunten rondom Tervuren
25.44 km – 3h:06m:53s – 07:21 min/km

Training 4: Gezapig met Liv en Bjeurn (te snel na het eten, waardoor Liv flanellen benen had)
6.03 km – 46m:17s – 07:40 min

Training 5: Met een bende bloggers
6.03 km – 46m:17s – 07:40 min/km