Op camping zowaar

2017-10-24T22:37:57+00:00 maart 30th, 2017|Categories: Uncategorized|Tags: , |4 Comments

Afstand 46km – hoogtemeters 125 – bestemming Bisceglie (Italië) – overnachting camping La Batteria

De dag van de rode lichten en de bizare fietspaden. Ik weer niet of het duidelijk is op bovenstaande foto, maar her fietspad staat dus vol met verkeerborden die elkaar afwisselen “fietspad” en “einde fietspad”. Eens iets anders als beplanting tussen het fietspad en de rijbaan.

Het was ook de dag waarop we in Decathlon eindelijk terug sandalen voor Vic vonden (wij zijn trouwens familie bigfoot, die jong heeft al 35-36), het is dus een probleem als je sandalen in de winter stuk gaan, zelfs al zit je in het warme Spanje sandalen vind je niet. En ook eindelijk onze lightweight haringen vonden … haringen zien dus ongelooflijk hard af, hebben we gemerkt.

De dag dat we zeeëgel nog steeds niet aandurfden, al lagen ze voor ’t rapen.

Maar een ijsje gaat er altijd in.

We zitten trouwens nog eens op camping … een leuke  … relax uitgebaat door een skater/surfer. Waar we vleermuizen rakelings langs ons hoofd konden spotten en waar de kinders kampen konden bouwen en parcours afleggen op de skateramp. Afwisseling is nog steeds het leukst.

  

Vic: “Doen we morgen een feestje want dan is het mijn verjaardag?”

Wij:”Maar lieve schat, dat is overmorgen pas.”

We dachten dat Vic vergeten was dat hij binnenkort verjaart, we zagen het al helemaal zitten om hem te verrassen met zijn verjaardag.

4 Comments

 1. Le petit requin 30 maart, 2017 at 22:50 - Reply

  Maar ale, die borden! België blinkt al niet bepaald uit in soberheid op dat gebied, maar dit slaat nu toch echt wel alles. Vraag mij af welke aannemer daar een lange arm binnen het bestuur had ;-)
  Hoe zijn jullie eigenlijk van plan Italië te verlaten aan de bovenkant? Over de Alpen of gaat er daar een trein of dergelijke aan te pas komen?

  • Annelyse 31 maart, 2017 at 08:40

   Een vliegtuig … we vliegen van Bergamo naar Vilnius (even valsspelen 😀)

 2. Andrée en Didier Rombaut-Mangin 31 maart, 2017 at 09:37 - Reply

  Zou het iets te maken kunnen hebben met voorrang ? Volgens de foto staan de bordjes “einde fietspad” telkens aan een oprit of een kruispunt. In elk geval gekkenwerk en super gevaarlijk als mijn verklaring juist zou blijken.

  • Annelyse 31 maart, 2017 at 11:17

   Yeps … daar heeft het mee te maken … maar is echt wel absurd

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.