Afstand 46km – hoogtemeters 125 – bestemming Bisceglie (Italië) – overnachting camping La Batteria

De dag van de rode lichten en de bizare fietspaden. Ik weer niet of het duidelijk is op bovenstaande foto, maar her fietspad staat dus vol met verkeerborden die elkaar afwisselen “fietspad” en “einde fietspad”. Eens iets anders als beplanting tussen het fietspad en de rijbaan.

Het was ook de dag waarop we in Decathlon eindelijk terug sandalen voor Vic vonden (wij zijn trouwens familie bigfoot, die jong heeft al 35-36), het is dus een probleem als je sandalen in de winter stuk gaan, zelfs al zit je in het warme Spanje sandalen vind je niet. En ook eindelijk onze lightweight haringen vonden … haringen zien dus ongelooflijk hard af, hebben we gemerkt.

De dag dat we zeeëgel nog steeds niet aandurfden, al lagen ze voor ’t rapen.

Maar een ijsje gaat er altijd in.

We zitten trouwens nog eens op camping … een leuke  … relax uitgebaat door een skater/surfer. Waar we vleermuizen rakelings langs ons hoofd konden spotten en waar de kinders kampen konden bouwen en parcours afleggen op de skateramp. Afwisseling is nog steeds het leukst.

  

Vic: “Doen we morgen een feestje want dan is het mijn verjaardag?”

Wij:”Maar lieve schat, dat is overmorgen pas.”

We dachten dat Vic vergeten was dat hij binnenkort verjaart, we zagen het al helemaal zitten om hem te verrassen met zijn verjaardag.