Into the wild (wildcamperen)

2017-11-18T17:23:55+00:00augustus 8th, 2016|Categories: Travel|Tags: , , |3 Comments

Afstand 66km – Hoogtemeters 679 – Bestemming omgeving Innerleithen – Overnachting wildcamperen

Schotland is de max … zo weids en prachtig. De rit van vandaag langs de rivier de Tweed is mischien wel de schoonste tot nu toe.

Puur genieten, maar ook wel vermoeiend …alhoewel de heuvels niet al te stijl waren (niet moeten afstappen vandaag), hebben we toch wel de nodige hoogtemeters gedaan. 

Op het programma stond vandaag wildcamperen en daar was iedereen zeer enthousiast over, spannend … het is immers de eerste keer dat we dit doen.

Het plekje zoeken ging echter gemakkelijker als we dachten. We plaatsten de tent aan aan een bergflank naast een riviertje (Glentress water). Wat de kinderen geweldig vonden, zij gingen direct met de voeten in het water en begonnen dammen te bouwen.
Afsluiten van de dag gebeurde met een kampvuur. 

3 Comments

 1. Els 8 augustus, 2016 at 15:50 - Reply

  Net je blog (her)ontdekt. Wat een geweldig avontuur, die fietsreis van jullie! Ga ik met veel plezier volgen. En dan zitten jullie net in de landen, Engeland en Schotland, waar wij ook ooit (lees: als de kinderen groter zijn) willen gaan fietsen.

 2. Nele 16 augustus, 2016 at 11:05 - Reply

  Ik volg jullie fantastische fietsavontuur met enige jaloezie. En wildkamperen op fietsreis is inderdaad heerlijk, we hebben al op de meest fantastische plaatsjes gestaan (vooral in de scandinavische landen). Een tip voor wildkamperen in Denemarken. De website Udinaturen met onder andere een fantastische wildkampeerplaats met shelter in Kopenhagen.

  • Annelyse 16 augustus, 2016 at 11:24

   Bedankt voor de tip … die zet ik in mijn lijstje

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.