De dag dat ik me een filmster waande

2017-10-24T22:38:38+00:00september 12th, 2015|Categories: Uncategorized|Tags: , |17 Comments

Yogamadammen

Binnenkort komt er een vervolg van de #boostyourpositivity van Activia … met een promo-filmpje en een nieuwe blog/instagramactie die binnen een tweetal weken van start zou gaan (hopelijk even tof als vorige editie).
Ik was één van de gelukkigen om mee te mogen figureren in het filmpje … een filmpje met toffe madammen, yoga en Activiasmoothies.

Maar hoe zat dat achter de schermen?

Zijn die blogmadammen even sympathiek in ’t echt?

Van twee wist ik al dat het antwoord ‘JA’ is.
Lies (oontje) ken ik al van toen mijn blog nog een naaiblog was (en toen de hare nog een naaiblog was) en ik ontmoette haar al enkele keren.
Sylvie (balletoile) leerde ik kennen op de blogbrunch van de vorige boostyourpositivity actie, en dat klikte daar meteen.
Anne (mamavanvijf) kende ik niet persoonlijk, maar ik volgde wel haar blog. Ik had het trouwens al bijna verkorven … eerst vroeg ik haar om te carpoolen en vervolgens liet ik haar 10 minuten wachten aan ons huis dat geen bel heeft. Gelukkig kwam het nadien allemaal goed.

Wat vond je van de yoga?
image3

Tof, héél tof, maar ik moet nu wel zeggen dat we wel een héél leuke lesgeefster hadden en daar hangt volgens mij veel van af. In een ideaal leven zou ik elke dag tijd uitrekken om mijn yoga-oefeningen te doen … maar in het werkelijke leven zou ik dan geen tijd meer hebben om te lopen / bloggen / ….. dus waarschijnlijk komt hier niet direct een vervolg op. Waar ik wel van verschoot was dat het nog behoorlijk inspannend was, mijn flesje water was leeg voor de les op zijn einde was. En ondertussen … nog geen dag later … ben ik al behoorlijk stijf.

Hoe voelt het om een filmster te zijn?

Ik weet het wel … ik ben geen filmster … maar ik voelde me er wel één. Ongelooflijk hoeveel tijd er in kruipt om een filmpje van 45 seconden te maken. Een tiental keer deden we alleen al maar onze aankomst over. Gelukkig moesten we niet echt acteren … doen alsof we een plezant gesprek hadden en de camera negeren, dat bleek geen probleem. Ik was wel onder de indruk toen ik de klankman herkende uit een hilarisch fragment uit Wauters versus Waes. (ik moet al terug lachen als ik het opnieuw bekijk)

  Zijn blogmadammen net zoals gewone madammen? IMG_20150912_213415Ja … ze kijken enkel wat meer op hun smartphone

En wat met Activia?

IMG_20150912_213340Na de yogales maakte Elisabeth ons een smoothie met activia en vers fruit. Ik zou er trouwens nooit aan gedacht hebben om yoghurt met kokossmaak in de smoothie te gooien, dat is iets om thuis ook eens te proberen.
(En dat zal ik moeten doen ook, want toen Liv hoorde dat wij daar smoothies gekregen hadden, vond ze dat zij daar ook recht op had … en wel al morgenvroeg)Yogamadammen

En nu?

Wachten op het startsein … ik verwacht dit hier en hier

17 Comments

 1. liese 13 september, 2015 at 06:35 - Reply

  curieus!!!!

 2. sheenablogt 13 september, 2015 at 08:46 - Reply

  Ik ben benieuwd!

 3. fieke 13 september, 2015 at 09:48 - Reply

  Superleuk!
  Haha, dat filmpje uit Wauters vs. Waes vond ik ook hilarisch :-)

  • Annelyse 14 september, 2015 at 22:10

   ik heb er terug super hard mee moeten lachen toen ik het bekeek op youtube

 4. gerhildemaakt 13 september, 2015 at 15:08 - Reply

  Spannend! Amai, een campagne met reclamefilmpje en al, ik ben benieuwd!

  • Annelyse 14 september, 2015 at 22:09

   awel … ik ook

 5. Judith (Dietemiet) 13 september, 2015 at 18:22 - Reply

  Zag er leuk uit! En grappig, die smartphonende madammen in de achtergrond :-)

  • Annelyse 14 september, 2015 at 22:09

   dat was inderdaad wel frappant ;-)

 6. Kelly 13 september, 2015 at 18:58 - Reply

  Tof dat de yoga bevallen is! Grappig ook dat je dacht dat het niet intensief kon zijn :D En ja, alles hangt inderdaad af van de lesgeefster, da’s bij elke sport/les zo he. Als je het zou willen integreren in je sportroutine, zou je misschien toch kunnen afwisselen? Ik doe de ene dag yoga, de andere dag cardio/krachttraining.

  • Annelyse 14 september, 2015 at 22:09

   ik ben er zeker van dat ik dat niet alleen kan opbrengen, en een extra uithuizige hobby kan ik er momenteel ook niet bij nemen.

 7. ilse 13 september, 2015 at 21:00 - Reply

  Je hebt nog eens goed doen lachen met dat fragmentje van Wouters versus Waes.
  Ik lees dat jullie allemaal stijf zijn, vraag me af wat dat dan zou geven met mijn amper getrainde lijf.

  • Annelyse 14 september, 2015 at 22:08

   tja … buiten lopen doe ik ook niet veel … eigenlijk zou je héél je lichaam moeten trainen hé

 8. Elisabeth 14 september, 2015 at 09:50 - Reply

  haha te gek zo’n blog :D
  bedankt voor de feedback op die manier.
  ik vond het ook een ‘interessante’ dag, op zn minst..

  • Annelyse 14 september, 2015 at 22:07

   haha “interessant” :-)

 9. Wildcard 14 september, 2015 at 19:13 - Reply

  Super zeg :-)

 10. Le petit requin 16 september, 2015 at 21:58 - Reply

  Hihi, grappig dat jij als enige in tree pose staat op je linkerbeen en de rest op hun rechterbeen.

 11. […] ondertussen mag je je reppen naar Oon en meedoen aan #boostyourpositivity. Ik was er ook bij, bij de yoga … ik ben de wazige met het groene shirt […]

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.