Yogamadammen

Binnenkort komt er een vervolg van de #boostyourpositivity van Activia … met een promo-filmpje en een nieuwe blog/instagramactie die binnen een tweetal weken van start zou gaan (hopelijk even tof als vorige editie).
Ik was één van de gelukkigen om mee te mogen figureren in het filmpje … een filmpje met toffe madammen, yoga en Activiasmoothies.

Maar hoe zat dat achter de schermen?

Zijn die blogmadammen even sympathiek in ’t echt?

Van twee wist ik al dat het antwoord ‘JA’ is.
Lies (oontje) ken ik al van toen mijn blog nog een naaiblog was (en toen de hare nog een naaiblog was) en ik ontmoette haar al enkele keren.
Sylvie (balletoile) leerde ik kennen op de blogbrunch van de vorige boostyourpositivity actie, en dat klikte daar meteen.
Anne (mamavanvijf) kende ik niet persoonlijk, maar ik volgde wel haar blog. Ik had het trouwens al bijna verkorven … eerst vroeg ik haar om te carpoolen en vervolgens liet ik haar 10 minuten wachten aan ons huis dat geen bel heeft. Gelukkig kwam het nadien allemaal goed.

Wat vond je van de yoga?
image3

Tof, héél tof, maar ik moet nu wel zeggen dat we wel een héél leuke lesgeefster hadden en daar hangt volgens mij veel van af. In een ideaal leven zou ik elke dag tijd uitrekken om mijn yoga-oefeningen te doen … maar in het werkelijke leven zou ik dan geen tijd meer hebben om te lopen / bloggen / ….. dus waarschijnlijk komt hier niet direct een vervolg op. Waar ik wel van verschoot was dat het nog behoorlijk inspannend was, mijn flesje water was leeg voor de les op zijn einde was. En ondertussen … nog geen dag later … ben ik al behoorlijk stijf.

Hoe voelt het om een filmster te zijn?

Ik weet het wel … ik ben geen filmster … maar ik voelde me er wel één. Ongelooflijk hoeveel tijd er in kruipt om een filmpje van 45 seconden te maken. Een tiental keer deden we alleen al maar onze aankomst over. Gelukkig moesten we niet echt acteren … doen alsof we een plezant gesprek hadden en de camera negeren, dat bleek geen probleem. Ik was wel onder de indruk toen ik de klankman herkende uit een hilarisch fragment uit Wauters versus Waes. (ik moet al terug lachen als ik het opnieuw bekijk)

  Zijn blogmadammen net zoals gewone madammen? IMG_20150912_213415Ja … ze kijken enkel wat meer op hun smartphone

En wat met Activia?

IMG_20150912_213340Na de yogales maakte Elisabeth ons een smoothie met activia en vers fruit. Ik zou er trouwens nooit aan gedacht hebben om yoghurt met kokossmaak in de smoothie te gooien, dat is iets om thuis ook eens te proberen.
(En dat zal ik moeten doen ook, want toen Liv hoorde dat wij daar smoothies gekregen hadden, vond ze dat zij daar ook recht op had … en wel al morgenvroeg)Yogamadammen

En nu?

Wachten op het startsein … ik verwacht dit hier en hier