Vorig weekend was er eentje in centerparcs.

Mademoiselle Liv kwam in ’t huisje aan, aanschouwde het en riep ineens uit : “’t is hier vet cool”

Bjeurn en ik trokken beide onze wenkbrauwen op … ’t was immers de eerste keer dat Liv met zo’n hippe taal uit de hoek kwam.

En centerparcs was inderdaad wel de moeite voor haar jeugdig geweld. Gigantisch veel heb ik met mijn dochter de wild waterbaan getrotseerd (8 keer beweerde ze achteraf, maar ik ben er zeker van dat zij en ik meer dan 15 keer zijn afgedaald).
Ik hoorde de mensen vol verwondering “kijk eens met dat kleine meisje met haar zwemband” … want Liv -de waterrat- kon er wel wat van, zelfs met zwemvest en zwemband rondom haar lijfje,  kon niemand haar inhalen.
“Vet cool, hé Liv” riep ik haar toe tijdens de -zoveelste- afdaling!!!!
En ik las in haar ogen … dat ze op dat eigenste moment ook haar moeder “vet cool” vond.