Zalm met mosterdsaus en groentjes in de oven

2017-10-24T22:39:01+00:00januari 5th, 2014|Categories: Uncategorized|Tags: , , |6 Comments

Voor in ’t archief

Vis en groentjes in de oven

 

Zalm met mosterdsaus en groentjes in de oven

  • Aubergine
  • Courgette
  • Wortel
  • Kerstomaatjes
  • Zalmfilet (al dan niet ingevoren)
  • patatjes / pasta / rijst / consoorten
  • mosterd (de artisanale)
  • vloeibare honing
  1. Snijdt aubergine, courgette, wortel en tomaat in stukjes
  2. Stoof even in olie en kruid met peper zout en italiaanse kruiden
  3. Leg in een ingevette ovenschotel, leg hier ook (ingevroren zalmfilet op)
  4. Smeer zalmfilet in met mengsel 1 deel mosterd – 1 deel honing
  5. Doe zilverpapier erover
  6. 25 min in oven op 180°C
  7. Eten met patatjes, pasta, tarwe, rijst, ….

6 Comments

  1. Katie 5 januari, 2014 at 19:20 - Reply

    dit is er ééntje om uit te proberen

  2. Marijke 5 januari, 2014 at 19:39 - Reply

    dat ga ik ook eens testen. Ik ben benieuwd of de kinderen dat ook lusten. De zalm is geen probleem, maar de mosterd met honing?

  3. Sheena 6 januari, 2014 at 09:07 - Reply

    het ziet er alvast heel lekker uit!

  4. Marèse 6 januari, 2014 at 13:41 - Reply

    Lijkt me een lekkere combi, zalm met mosterd en honing. Ga het in gedachten houden voor de volgende keer dat we zalm eten.

  5. Sofie Van Wayenberge 6 januari, 2014 at 20:05 - Reply

    DIt wordt een testertje!! Ik denk dat mijn ventje hiervan zal smullen!

  6. marjokimbo 10 januari, 2014 at 09:11 - Reply

    Zalig, is niet van die afgestoefte foto’s van gestyled eten. Zalm en zoet zijn een prima combi. Dit is ook een erg lekkere marinade, alles in diepvrieszak en nacht te week leggen, erna in de pan knallen (zalm, 1 dl vers sinaasappelsap; 1 dl sojasaus; 2 uitgeperste teentjes knoflook; 1 el zonnebloemolie)

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.