De 2 weken vakantie zijn voorbij en hoewel ik er enorm heb van genoten ben ik wel ergens blij dat ik terug in mijn stramien zit.
Tijdens onze vakantie ging het er allemaal wat gemoedelijker en lui-er aan toe. Van mijn to-do lijst geraakte niet veel afgevinkt  (maar misschien is daar ook niets mis mee om het eens op ’t gemak te doen)

Deze woensdag startte ik terug met kinderactiviteiten.

We maakten kettingen van plastieken diertjes en playmobil popjes.
Een groot succes … een ketting waar je ook nog mee kan spelen!!! (ik ben wel de hele namiddag van corvee geweest om de koordjes te ontwarren).

kettingen

kettingen

Dierenketting
Op Liv haar aanvraag moesten we ook een taart maken, net zo’n taart zoals degene uit het boek dat met het bakkoffertje kwam, dat ze voor nieuwjaar kreeg. Zo’n taart met een postbus en een hondje.

bakkoffertje

 

De teleurstelling was groot, toen ik haar vertelde dat ik dat echt niet kon maken.

Gelukkig bleek dit gedrocht hieronder, een 4/4e cake met wat roze glazuur dat ik nog had liggen, en nog rolfondant van met halloween, een waardige vervanger.
Want het mag misschien wel niet zo mooi zijn als het voorbeeld uit het boek, we hebben toch veel plezier gemaakt met het maken en versieren van de cake (en eigenlijk is ze ook nog wel lekker, maar ik ben een zoete)

cakeDit was één van de eerste woensdagnamiddagen dat ik het timingsgewijs goed deed (want er zijn ook nog hobby’s op woensdagavond) … dit keer geen gehaast, gene woensdagstress, gewoon echt tof.