Voor in ’t archief
Zalm met mosterdsaus en groentjes in de oven
- Aubergine
- Courgette
- Wortel
- Kerstomaatjes
- Zalmfilet (al dan niet ingevoren)
- patatjes / pasta / rijst / consoorten
- mosterd (de artisanale)
- vloeibare honing
- Snijdt aubergine, courgette, wortel en tomaat in stukjes
- Stoof even in olie en kruid met peper zout en italiaanse kruiden
- Leg in een ingevette ovenschotel, leg hier ook (ingevroren zalmfilet op)
- Smeer zalmfilet in met mengsel 1 deel mosterd – 1 deel honing
- Doe zilverpapier erover
- 25 min in oven op 180°C
- Eten met patatjes, pasta, tarwe, rijst, ….
dit is er ééntje om uit te proberen
dat ga ik ook eens testen. Ik ben benieuwd of de kinderen dat ook lusten. De zalm is geen probleem, maar de mosterd met honing?
het ziet er alvast heel lekker uit!
Lijkt me een lekkere combi, zalm met mosterd en honing. Ga het in gedachten houden voor de volgende keer dat we zalm eten.
DIt wordt een testertje!! Ik denk dat mijn ventje hiervan zal smullen!
Zalig, is niet van die afgestoefte foto’s van gestyled eten. Zalm en zoet zijn een prima combi. Dit is ook een erg lekkere marinade, alles in diepvrieszak en nacht te week leggen, erna in de pan knallen (zalm, 1 dl vers sinaasappelsap; 1 dl sojasaus; 2 uitgeperste teentjes knoflook; 1 el zonnebloemolie)