Goesting … dat gaat op en af … en na een reis van 14 maand dagelijks bloggen was de zin om nog veel te bloggen wat weg. Daarmee dat ik blij was met 40 dagen bloggen, ik kreeg de schop onder mijn gat om eens terug wat te schrijven en ook het blogplezier kwam terug.
Maar hoewel ik enthousiast verder blijf doen vrees ik dat ik aan die 40 berichten net niet ga geraken.

Ik zou kunnen zeggen dat ik geen tijd heb, maar er zijn gegarandeerd anderen met minder tijd dan ik, die tegen Pasen wel 40 (min of meer kwalitatieve) blogposts online zullen hebben gezet.

Het is een kwestie van prioriteiten, ik heb immers nog een paar andere tijdrovende projecten lopen waaraan ik volop mee bezig ben.

De carrièreswitch

  • Zoeken wat de geschikte opleiding voor mij zal zijn
  • Loopbaanbegeleiding
  • Zelfstudie Javascript (door middel van een studieboek, YouTube filmpkes en veel prutsen en proberen)

De voorbereiding op de Team Trail in La Roche (27km met meer dan 1000 hoogtemeters)

De lessen mondharmonica die deze week starten en de ukulele die zich verwaarloosd voelt, had een lezeres (ja jij Annelies) me niet doen denken aan het bestaan van de ukulele, dan had mijn voormiddag er waarschijnlijk héél wat anders uitgezien.

Enfin, ik weet dus wat doen en het is feitelijk allemaal wat veel.
Had ik destijds geweten dat ik nu volop in een carrèrewending zou zitten, dan had ik me niet ingeschreven voor de harmonicalessen (maar wel voor de Team Trail).
Maar al die projecten zijn wel héél plezant en dat is ook veel waard, enkel zorgen dat ik mijn huisgenoten niet verwaarloos !!!

 

Ja, ik doe ook mee met 40 dagen bloggen, dit is blog 16/40.
Meer info hier en alle deelnemers vind je hier!